Ga naar productinformatie

Bertus Martha & The Vandellas Com and get these

  • Merk: Bertus
  • Correct-nummer: 598913
Inclusief BTW
Op voorraad
Besteed voor €49,00 en betaal geen €7,99 verzendkosten

Voor 18:00 uur besteld vandaag verstuurd

Muziek Soul
Produktsoort Muziek op cd
Uitvoering Cd


1. Come And Get These Memories
2. Moments (to Remember)
3. This Is When I Need You Most
4. Tears On My Pillow
5. Can`t Get Used To Losing You
6. A love Like Yours ( Don`t Come Knocking Everyday)
7. There He Is (at My Door)
8. My Baby Won`t Come Back
9. Quicksand
10. Heat Wave
11. Jealous Lover
12. Hello Stranger
13. Dancing In The Street
14. I`ll Have To Let Him Go
15. Give Him Up
16. Nowhere To Run
17. If I Had A Hammer
18. Old Love (let`s Try It Again)
19. Live Wire
20. To Think You Would Hurt Me
Muziek: soul
Uitvoering: CD
Extra product informatie

Bekijk alle details

Bertus Martha & The Vandellas Com and get these