Ga naar productinformatie

Overig Aretha Franklin Genius - Warner Home Video

  • Merk: Overig
  • Correct-nummer: 602003
Inclusief BTW
Op voorraad
Besteed voor €49,00 en betaal geen €7,99 verzendkosten

Voor 18:00 uur besteld vandaag verstuurd

Artiest Aretha franklin
Muziek Soul
Produktsoort Muziek op cd
Uitvoering Cd


1. I Never Loved a Man (the Way I Love You)
2. Do Right Woman Do Right Man
3. Respect
4. Baby I Love You
5. A Natural Woman (You Make Me Feel Like)
6. Chain of Fools
7. (Sweet Sweet Baby) Since You've Been Gone
8. Ain't No Way
9. Think
10. I Say a Little Prayer
11. Bridge Over Troubled Water
12. Rock Steady
13. Day Dreaming
14. Until You Come Back To Me (That's What I'm Gonna Do)
15. Something He Can Feel
Groep: Aretha Franklin
Muziek: soul
Uitvoering: CD
Extra product informatie

Bekijk alle details

Overig Aretha Franklin Genius - Warner Home Video